planlanan etkinlikler (scheduled events):
yok (none)

geçmiş etkinlikler (past events):
01/02/2014, TSİ 21:00 (GMT 19:00), hataycan özgür - metehan erdoğan, 192 kbps
08/01/2014, TSİ 22:00 (GMT 20:00), test yayını (testing stream), 192 kbps
04/01/2014, TSİ 20:30 (GMT 18:30), test yayını (testing stream), 256 kbps
03/01/2014, TSİ 21:00 (GMT 19:00), test yayını (testing stream), 192 kbps

Winamp® ile dinle (listen with Winamp®)
Windows Media Player® ile dinle (listen with Windows Media Player®)
iTunes® ile dinle (listen with iTunes®)
Real Player® ile dinle (listen with Real Player®)
iPhone® ile dinle (listen with iPhone®)

iletişim için (e-mail): r4dy0@r4dy0.com

not: fonogramdan yayın yapılmamaktadır (no stream from phonograms)
not: sadece etkinlik sırasında yayın yapılır (stream is avaible only when there is an event ongoing)

twitter hesabı